Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Нездолій А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Нездолій А. 
Біологічно активні речовини топінгу для людей зі статико-фізичними навантаженнями [Електронний ресурс] / А. Нездолій, Г. Петюнін, Л. Давтян // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_10
Наведено результати досліджень біологічно активних речовин топінгу для людей із статико-фізичними навантаженнями. Проведено ідентифікацію L-карнітину та глюкозаміну за допомогою методу високоефективної рідинної хроматографії та встановлено їх кількісний вміст у продукті.
Попередній перегляд:   Завантажити - 581.522 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Нездолій А. О. 
Вивчення гострої токсичності цукерок із вмістом L–карнітину та глюкозаміну [Електронний ресурс] / А. О. Нездолій, З. В. Малецька // Молодий вчений. - 2013. - № 1(01). - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2013_1(01)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 191.353 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Нездолій А. О. 
Вивчення гострої токсичності цукерок із вмістом L–карнітину та глюкозаміну [Електронний ресурс] / А. О. Нездолій, З. В. Малецька // Молодий вчений. - 2014. - № 4(07)(2). - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2014_4(07)(2)__31
Попередній перегляд:   Завантажити - 191.629 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Нездолій А. 
Визначення гострої токсичності in vivo кондитерських виробів для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням [Електронний ресурс] / А. Нездолій // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 183–188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_23
Наведено результати досліджень безпечності цукерок та топінгу для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням, а саме - визначення гострої токсичності при одноразовому застосуванні.
Попередній перегляд:   Завантажити - 468.324 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Притульська Н. В. 
Дослідження протизапальної та анаболічної активності цукерок та топінгу для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, А. О. Нездолій // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2015. - № 2. - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2015_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 317.366 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Нездолій А. О. 
Термогравіметричні дослідження цукерок для осіб із тривалим статичним фізичним навантаженням [Електронний ресурс] / А. О. Нездолій // Товарознавчий вісник. - 2016. - Вип. 9. - С. 144-149 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2016_9_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 464.739 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Нездолій А. О. 
Дослідження показників якості цукерок для людей із статико-фізичними навантаженнями [Електронний ресурс] / А. О. Нездолій // Технічні науки та технології. - 2015. - № 2. - С. 237-241 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2015_2_42
Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості нових цукерок для людей зі статико-фізичними навантаженнями. Проведено дослідження щодо визначення якісного та кількісного складу макронутрієнтів у цих виробах, на основі яких визначено їх енергетичну цінність. Наведено результати якісного компонентного складу розроблених цукерок.
Попередній перегляд:   Завантажити - 152.87 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Нездолій А. О. 
Маркетингові дослідження очікувань цільової аудиторії споживачів продуктів із функціональної направленістю [Електронний ресурс] / А. О. Нездолій, Д. П. Антюшко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__6
Досліджено ринкові очікування цільової аудиторії споживачів, які регулярно піддаються підвищеним статико-фізичним навантаженням. Встановлено ставлення цільової категорії споживачів до продуктів із функціональною направленістю, зокрема солодощів, характер найбільш поширених негативних змін, яким піддається організм внаслідок професійної діяльності, органолептичні вподобання.
Попередній перегляд:   Завантажити - 284.009 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського